WEST LAFAYETTE, Ind. — De Jaarvergadering van de Indiana Forage Council (IFC). vindt plaats op 5 februari. Het evenement is open voor het publiek en wordt geleid door aan Purdue Extension aangesloten sprekers en facilitators en omvat een rondleiding door Vers zuivel, een regionale zuivelfabriek in familiebezit. Het diner is inbegrepen voor $ 25 per persoon.
De agenda is als volgt (alle tijden ET):
- 15.00 uur – Freshly Dairy Tour, 3974 W. Old SR 34, Lizton
- 16.30 uur – Jaarvergadering, Cochran’s Catering Hall, 29 W. Main St., Jamestown
- 18.00 uur – Diner
- 18.45 uur – Prijzen en sprekers
- 20.00 uur – Verdaging
Belangrijke sprekers Ronnie Boehm, IFC-woordvoerder, en Zack Ireland, eigenaar van Freshly Dairy, zullen het belang van ruwvoer in hun veehouderijbedrijven bespreken.
Jason Tower, president en hoofdinspecteur van IFC, Southern Indiana Purdue Agricultural Center, zegt: “De interactie tussen de tourgastheren, sprekers en bezoekers van het evenement is altijd een hoogtepunt tijdens de IFC-jaarvergadering en -seminars. Deze contacten kunnen geweldige mentoren voor elkaar worden als ideeën worden gedeeld en relaties worden opgebouwd.”
Keith Johnson, hoogleraar agronomie bij Purdue, voegt hieraan toe: “Deelnemen aan de rondleiding door de Indiana Forage Council door Freshly Dairy, de jaarlijkse bijeenkomst, maaltijd, prijzenprogramma en seminar zal een geweldige manier zijn om nieuwe mensen te ontmoeten, kennissen te vernieuwen en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ruwvoeder te leren. -veehouderij.”
De deadline voor registratie is 28 januari. Neem voor meer informatie contact op met Elysia Rodgers via eberry@purdue.edu of 260-925-2562.
Schrijver/mediacontact: Ashvini Malshe, 765-496-7480, malshea@purdue.edu
Bronnen: Keith Johnson, 765-494-4800, johnsonk@purdue.edu
Jason Tower, 812-678-4427, towerj@purdue.edu
Agrarische communicatie: 765-494-8415;
Maureen Manier, afdelingshoofd, mmanier@purdue.edu